Specifikationer

Dimensioner:
L: 230 cm / B: 238 cm / H: 250 cm

Materialer

Vores saunaer bygges kun af de bedste af de bedste materialer, og er godt isolerede så de kan holde ordentligt på varmen. 

  • Asp træ som beklædning i saunaen. Dets høje luftindhold er særdeles velegnet til sauna-interiør, da det afholder træet fra at blive for varmt at sidde på. Derudover er træet både smukt og fri for knaster.
  • Termo Asp stave til at bygge sauna-bænke og gulvet på visse modeller
  • HUUM ovne, der er flotte og af høj kvalitet.
  • Vi bruger vores eget lyssystem som vi også bruger til vores lounge-modeller.
  • Vi bruger tonet sauna termoglas.
  • Indbygget tagrende
  • Yderbeklædningen kan være samme design som vores lounge-modeller, men vi har også andre ydre beklædninger.

Levering

Vi bestræber os på 6 ugers leveringstid. Leveringstiden kan dog variere, og afhænger af ordretilgangen.

FAQ

  • Hvordan er byggeprocessen?
  • Vi bygger saunaerne i vores snedkeri og kraner dem ind i din have når den er færdig, så du slipper for flere ugers byggerod og larm i din have. Når saunaen er færdigbygget og klar til opsætning, leverer vi den med kran. 14 dage før levering, samler og funderer vi stellet i din have, hvor saunaen skal stå. Vi klargører oftest fundamentet med jordspyd, da det er hurtigt, effektivt og miljøvenligt. Når din sauna er klar, sørger vi selvfølgelig for levering og opsætning i din have.

Sauna Loa

Fra 165.000,00 kr.

Med Sauna Loa kan du få din helt egen meditative oase i din have, hvilket gør det let tilgængeligt at trække dig tilbage i selvkærlige, fordybende stunder. Her kan du læse en bog, meditere, eller have meningsfulde samtaler alt imens du lader varmen gennemstrømme din krop og nyder udsigten til din egen have.

Denne sauna kan tilpasses dine unikke behov, og f.eks. bygges sammen med vores eksklusive lounge-modeller.

Dimensioner:
L: 230 cm / B: 238 cm / H: 250 cm

Få et sparringsmøde i din egen have

Sammen skaber vi den rigtige løsning for dig.

Beskrivelse

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i en sauna, starter processen med en uforpligtende samtale i din have, for at vi bedst muligt kan finde frem til den løsning, der er optimal for lige netop dig og dit udemiljø.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 31 61 50 50 eller skrive en mail til info@capellalounge.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvor vi vil kontakte dig hurtigst muligt.