Daybed lounge ved pool

Kundecases
Kunden ønskede en lounge med en Daybed til sit nye poolområde.

Resultatet blev en lounge med indbygget barbord. Et udebruser område som er afskærmet med mørktonetglas i lamelsektioner.

Kunden ønskede at loungen skulle skabe skygge for solen og fik derfor også lamelkonstruktion under taget.

Loungen blev forsynet med en meget stor Daybed med specialsyet madras – hvor der er plads til hele familien.

Lyssætning: Up-light spots i udvalgte lamelsektioner, samt up-light spots i udebruser området, for at skabe stemning ved aftenbadning.

Forhave med lounge og brændeskur

Kundecases
Kunden ønskede at opfriske forhaven med en med ny fliseterrasse og et loungeområde som de kunne gå direkte ud i fra huset. Samt et brændeskur. Derudover et ønske om afskærmning mod et ældre hegn mod nabo.

Vi leverede en ny fliseterrasse samt dræn. En modificeret model Cavalier med fibercementplader i lamelkonstruktionen mod nabo, samt et meget visuelt brændeskur, også med fibercementplader bagpå for afskærmning.

Lyssætning: Up-light spots i lamelsektioner, samt up-light spots på træ og bed ved Lounge, for at skabe et spændende visuelt view fra Loungen om aftenen. Der ud over down-light spots på brændeskuret.

Da vi så nogle billeder af lounges på Instagram, faldt vi øjeblikkeligt for det gennemførte design. Forløbet med Capella Lounge var meget professionelt og vi havde gode snakke om hvad der kunne lade sig gøre, og hvordan et konkret design kunne optimeres hos os. Dialogen var både professionel og personlig, som gjorde os trygge ved både firma, proces og produkt. Hvis vi pegede på noget, der skulle rettes skete det øjeblikkeligt og uden besvær. Ofte var det dog Capella’s egne professionelle standarder, der motiverede dem til uopfordret at tilpasse små ting, så hele vores lounge-miljø i dag spiller maksimalt. Vi er simpelthen så glade for resultatet. Endnu et projekt med dem er undervejs.

Privatkunde i Charlottenlund

Vi kontaktede Capellalounge efter at have set billeder på instagram og blev meget inspireret af det unikke og stilrene look. Forløbet gik hurtigt, da der er hurtig svar respons, og der var god kontakt både på mail, telefon og ved personligt fremmøde. Dialogen var åben og der blev respekteret og ideudviklet begge veje. Vi er meget tilfredse med loungen og føler vi har fået et nyt ekstra rum vi kan benytte, der tilmed giver vores terrasse en helt ny wauw-effekt. Den er alle pengene værd!

Privatkunde i Kgs. Lyngby

Hele forløbet foregik meget professionelt - og vi havde en rigtig god dialog. Sørens indsigt og forståelse for design var super god, og han forstod let vores ønsker. Resultatet blev præcist som vi havde forestillet os. Nu er det et halvt år siden afslutningen af projektet, og det ser stadig knivskarpt ud, og den høje håndværksmæssige kvalitet er meget tilfredsstillende.

Privatkunde i Hørsholm

Få dage efter vi havde kontaktet Capella Lounge med vores ønsker, modtog vi et forslag, der var lige til højrebenet! Korrektioner hen ad vejen blev behandlet med konduite og imødekommenhed.
Er I tilfredse med resultatet? Overmåde meget, og vi føler bestemt, at I tager vores bemærkninger om "finish" alvorligt. Og vi nyder at sidde i loungen med en kop el.lign. - og så har vi fra vores døtre netop idag modtaget to "outdoor sitting suits", der gør ophold i loungen endnu mere behageligt i kolde perioder.

Privatkunde i Hornbæk

Lounge med søudsigt

Kundecases
Kunden ønskede et lille overdækket Lounge område, i forbindelse med deres eksisterende terrasse.

Vi leverede en Cabin model B, som blev integreret i deres eksisterende terrassedæk, samt udbygget en anelse. Loungesofa og gasbrænder bord blev leveret med loungen.

Lyssætning: Up-light spots i udvalgte lamelsektioner.

Kunden udtaler: “Vi sidder i deres Lounge mindst en gang om dagen – hele året rundt”.

Lounge på delvis eksiterende terrasse

Kundecases
Kunden ønskede et overdækket Lounge miljø på deres eksisterende træterrasse.

Vi startede med at udbygge terrassen og skabte dermed plads til en stor åben lounge der blev bygget i synergi med husets tilbygning.

Lyssætning: Up-light spots i udvalgte lamelsektioner, samt up-light spots i de indbyggede bede på terrassedækket, for at skabe en fantastisk aftenstemning, når de kommende træer bliver plantet.

Lounge på fliseterrasse

Kundecases
Kunden ønskede en stor lounge på deres nuværende stenterrasse, samt et grill-anretterbord.

De fik en lounge med en sofa til 10 personer og sofabord med indbygget gasbrænder. To af lounges sider blev forsynet med polycarbonat mellem de dobbelte lamelvægge

Polycarbonat glastaget dæmper temperaturturen i Loungen på varme dage, men du kan stadig nyde den flotte himmel.

På en regnvejrsdag kan du høre den den hyggelig trommen af regnen – og om aftenen har du kik til stjernerne.

Fleksibel overdækning samt afskærmning

Kundecases
Kunden havde en terrasse, som de ikke brugte så meget pga. manglende overdækning og vind der trak rundt om hjørnet. Byggeprocent var opbrugt, så de havde brug for en fleksibel tagløsning.

Vi opførte et hegn mod naboen med en enkel lamelkonstruktion med fibercementplader på bagsiden, for at afskærme. I modsatte side en dobbelt lamel konstruktion der bryder vinden.

Tagkonstruktionen blev med to store solsejl der kan skydes til siden.

Lyssætning: Up-light i udvalgte lamelsektioner, er med til at give en hyggelig aftenstemning.

Lounge og gårdhavemiljø

Kundecases
Kunden havde i ti år haft en drøm om et lækkert udemiljø, men havde ikke kunnet finde den rette løsning. Da de så Capella Lounge, var de ikke i tvivl om, at det var det de ville have.

Kunden valgte et helt gårdhavemiljø med lounge, skjult cykelskur, terrasse, udebruser og lyssætning

Den ene side af loungen ses ude fra vejen, derfor er der her dobbelt lamelvæg med tonet glas imellem, for at afskærme.

Lyssætning: Up-light i udvalgte lamelsektioner, samt up-light spots i terrassedæk, langs hækken.

Lyden af rislende vand

Loungeområdet kan suppleres med vandløb i stål, så du kan tage en meditativ pause til lyden af rislende vand.

Vandets svage, rislende lyd gør loungen til det ideelle sted at slå sig ned, når der skal lades op til en ny dag med en god kop mor- genkaffe, eller når der er behov for en meditativ pause fra hver- dagens mange gøremål.

Vandløbet kan også lyssættes, så dets afslappende effekt for- stærkes i skumringen og ved aftenstid.
Ligesom lyssætningen styres vandeffekterne nemt og enkelt via en app.

Elegant og justérbar lyssætning

Loungen kan monteres med up-light, som skaber en elegant lys- sætning på lamellerne.

Lyset betjenes nemt via en app, og loungen kan dermed også an- vendes, når mørket falder på.

Lyssætningen gør også, at strukturens skulpturelle udtryk kommer til sin ret selv i aftentimerne, og at den kan nydes inde fra huset i den mørke tid.

Lyssætningens styrke og farve kan tilpasses formålet – afdæmpet og blidt, når dagen skal fordøjes i ro og mag eller livligt og festligt, når vennerne samles til et koldt glas rosé eller en god middag.