Beskrivelse

En Lounge skaber en helt ny måde at være sammen på.

Specifikationer

Dimensioner:

L: 334 cm / B: 262 cm / H: 250 cm

Holdbarhed:

Vores Lounge er bygget til at modstå det fugtige danske klima, og vores materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde din Lounge mange år frem i tiden.

Lounge skelettet er opbygget af massive Douglas stolper, som har en levetid på ca. 50 år.

Polycarbonat glastaget er UV beskyttet, hærdet på begge sider og har en levetid på ca. 3o år.

Thermo Ayous lamellerne er “døde” i deres profil, altså træet arbejder ikke, så det stramme design kan bestå. Lamellerne har en levetid på ca. 30 år.

Som udgangspunkt bruger vi Jatoba hårdtræs terrassebrædder, det er dog muligt at ønske en anden træsort. Jatoba har en levetid på 30 til 40 år.

Levering

Den typiske leveringstid varierer fra model til model, men vil typisk være ca. 20-40 dage. Leveringstiden bliver også påvirket af ordretilgangen

FAQ

Bliver træet gråt?
Ja de brune farver forsinder når Lounge står i solen, ligesom alt andet træ. Det er dog muligt at oliere ydersiden af Lounge, for at give den gløden tilbage.

Skal man olierer træet?
Træ skal olieres efter behov, det varierer altid efter hvor udsat træet er for vind og vejr. Vi har 2 typer træolie, en transparent og en olie med pigment, der giver træet den varme glød tilbage.

Kan en Lounge tåle kraftige efterårs storm?
En Lounge er opbygget af store masive Douglas stoler, som er tappesamlet uden brug af beslag eller skruer, det er den gamle byggeteknik som er skabt til at holde.
Lamellerne tager heller ikke skade af storm, da vinden kan passerer lamellerne.

Technic Pro – Tripple

Vores Bioklimatisk Pergolaer kan kan tilpasses i en uendelighed, og via dialog finder vi den rigtige løsning for dig, gerne startene med et uforpligtende møde i din have, da vi nemmere kan sættes os ind i hvis der ville være den mest optimale løsning for jer.

Vores Pergolaer fåes i alle størrelser.

Dimensioner:
L: 590 cm / B: 550 cm / H: 250 cm

Beskrivelse

Taget

 

Har du en elbil, er det oplaget at tilvælge vores solcelle løsning

Undertaget

 

Vores carporte har utallige muligheder og farvekombinationer

Mulighed for tilpasset løsning

Du har mulighed for at tilpasse din løsning, så den passer præcis til dine ønsker og behov.

Vi kan med vores unikke løsninger, skabe en carport, som passer præcis til dig og dine behov.
Det er blot at kontakte os, så finder vi sammen den rigtige løsning.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du ønsker en skøn lounge i din have, som du kan bruge hele året, så tag endelig kontakt til os. Vi hjælper og guider dig til den rigtige løsning efter dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 31 61 50 50 eller skrive en mail til info@capellalounge.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvor vi vil kontakte dig hurtigst muligt.