Cavalier Lounge sofa, 7 personers

Fra 57.300,00 kr.

Cavalier Lounge-sofa er bygget specifikt til Cavalier Lounge-modellen, med æstetik, høj komfort og optimal pladsudnyttelse for øje. Standardstørrelsen har 7 indbydende siddepladser. 

Stellet fremstilles af stolper i massivt Douglas træ, som er tappesamlet og uden brug af beslag. Dette gør sig også gældende for skelettet af Loungen, og forbinder dermed de to i en elegant samhørighed.

Sofahynderne er specialfremstillede til vores Lounge-møbler, med flot design, maksimal siddekomfort og funktionalitet for øje. Siddehynderne er fremstillet i 12 cm tyk koldskum. Ryghynderne er ligeledes fremstillet i koldskum, men med en behagelig skrå vinkel for ekstra rygstøtte og komfort. Designet udgør vores bud på den perfekte balance mellem hård og blød, der gør, at man kan sidde behageligt i mange, mange timer. 

Hynderne er smudsafvisende og kan fås i følgende farver:
Graffito (antracit grå)
Fossil (sandfarve)
Ønsker du en anden farve, kan vi også finde en løsning.

Få et sparringsmøde i din egen have

Sammen skaber vi den rigtige løsning for dig.

Beskrivelse

Vedligeholdelse

Vi anbefaler, at give træet en omgang træolie efter behov. Behovet for oliering afhænger af hvor udsat træet er for solens stråler. 

Træet har en smuk, varm glød, men bliver ligesom alt andet træ, gråligt med tiden. 

Vil man have den varme glød tilbage i træet, anbefaler vi at oliere med en træolie, der har glød. Foretrækker man derimod mere gråligt træ, kan man bruge en transparent træolie. 

Levering og leveringstid

Leveringstid

Den typiske leveringstid varierer fra model til model, men vil typisk være ca. 20-40 dage.

Gratis fragt i hele danmark

Vi leverer og opsætter gratis i hele landet, hvor der er broforbindelse.