Cavalier Lounge sofa, 7 personers

Fra 57.300,00 kr.

Cavalier Lounge-sofa er bygget specifikt til Cavalier Lounge-modellen, med æstetik, høj komfort og optimal pladsudnyttelse for øje. Standardstørrelsen har 7 indbydende siddepladser. 

Stellet fremstilles af stolper i massivt Douglas træ, som er tappesamlet og uden brug af beslag. Dette gør sig også gældende for skelettet af Loungen, og forbinder dermed de to i en elegant samhørighed.

Sofahynderne er specialfremstillede til vores Lounge-møbler, med flot design, maksimal siddekomfort og funktionalitet for øje. Siddehynderne er fremstillet i 12 cm tyk koldskum. Ryghynderne er ligeledes fremstillet i koldskum, men med en behagelig skrå vinkel for ekstra rygstøtte og komfort. Designet udgør vores bud på den perfekte balance mellem hård og blød, der gør, at man kan sidde behageligt i mange, mange timer. 

Hynderne er smudsafvisende og kan fås i følgende farver:
Graffito (antracit grå)
Fossil (sandfarve)
Ønsker du en anden farve, kan vi også finde en løsning.

Få et sparringsmøde i din egen have

Sammen skaber vi den rigtige løsning for dig.

Beskrivelse

Vedligeholdelse

Det er altid en god ide, at give træet træolie efter behov/afhængigt af hvor udsat træet er for solen.

Træet har en smukt varm glød…..men bliver gråt

Træolier fås transparente hvis du ønsker af bevare træet sølvgråteller, eller du kan  vælge en træolie med glød, for at genskabe træet varme glød.

Du kan købe vores specielt fremstillet træolie her på siden.

Levering og leveringstid

Generel information om levering og leveringstid – skal skrives

Leveringstid

Den typiske leveringstid varierer fra model til model, men vil typisk være ca. 20-40 dage.

Gratis fragt i hele danmark

Vi leverer oo opsætter gratis i hele landet, hvor der er broforbindelse.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du ønsker en skøn lounge i din have, som du kan bruge hele året, så tag endelig kontakt til os. Vi hjælper og guider dig til den rigtige løsning efter dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 31 61 50 50 eller skrive en mail til info@capellalounge.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvor vi vil kontakte dig hurtigst muligt.