Specifikationer

Plads til 9 personer
2 åbninger

Mål
L: 438 cm / B: 340 cm / H: 250 cm

Materialer

Vores lounges er bygget af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, designet til at modstå det fugtige, danske klima. Vi har fokus på optimal holdbarhed og levetid, så du kan nyde din lounge igennem mange, mange år.

Skelettet af loungen består af massive danske Douglas-stolper, der holder i omkring 50 år. Skelettet er tappesamlet uden brug af beslag eller synlige skruer. Dette giver ikke blot et stærkt og langtidsholdbart resultat, men også et elegant og raffineret ydre.

Glastaget, der består af 6 mm tonet polycarbonat, er UV-beskyttet, hærdet på begge sider, og holder i omkring 30 år.
6 mm lyder ikke af meget, men materialet er både lettere og stærkere end normalt glas – så stærkt, at man umuligt kan slå en hammer igennem. Materialet giver desuden et eksklusivt lys, reducerer solens refleksive stråler og beskytter mod ekstreme temperaturer.

Lamellerne er af Thermo Ayous – termobehandlet træ fra elfenbenskysten – og er perfekt egnet til udendørs brug, da de er fremstillet på en måde, så de holder den stramme form. De holder i omkring 30 år.
Vores designbeskyttede lamelsystem monteres på skelettet uden brug af beslag og synlige skruer. Toppen af lamellerne har en hældning på 5 grader, så vandet kan løbe af, og så der ikke dannes alger. Tagrenden er af rustfrit stål og skjult i lamellerne for at bevare det flotte, rene ydre fra alle vinkler.
Der kan tilkøbes spotlys, der skjules inde mellem lamellerne. Disse giver et eksklusivt lyst, når de lyser lamellerne op indefra.

Vi benytter primært Jatoba hårdtræs-terassebrædder, der holder i op til 40 år. Det er dog muligt at ønske en anden træsort. Vi holder os som regel fra blødt træ med knaster, for at holde det rene look. Ligesom skelettet og lamellerne, er vores terrassedæk uden synlige skruer.

Levering

Vi bestræber os på 6 ugers leveringstid. Leveringstiden kan dog variere, og afhænger af ordretilgangen.

FAQ

 • Bliver træet gråt?
 • Ligesom alt andet træ, vil de brune farver gradvist fortage sig, når loungen står i solen. Man kan dog få gløden tilbage med en omgang oliering.
 • Skal man olierer træet?
 • Træ skal olieres efter behov. Behovet afhænger af, i hvor høj grad træet er udsat for vind og vejr. Vi sælger to slags træolier: en transparent olie, og en olie med pigment, som giver træet den varme glød tilbage.
 • Kan en Lounge tåle ekstremt vejr som en kraftig efterårsstorm?
 • Ja. Vores Lounge består af massive Douglas-stolper, som er tappesamlet uden brug af beslag eller skruer. Denne gamle byggeteknik er optimal for lang holdbarhed. Vinden kan let og smidigt passere lamellerne, der derfor ikke tager skade af vinden, uanset styrke.
 • Hvordan er byggeprocessen? Hvordan opsættes loungen?
 • Vi bygger din Lounge i vores eget værksted, så du slipper for flere ugers byggerod og larm i din have. Når Loungen er færdigbygget og klar til opsætning, leverer vi den med kran. 14 dage før levering, samler og funderer vi stellet i din have, hvor Loungen skal stå. Vi klargører oftest fundamentet med jordspyd, da det er hurtigt, effektivt og miljøvenligt. Når din Lounge er klar, sørger vi selvfølgelig for levering og opsætning i din have.

Cavalier 9 Pers.

Fra 265.000,00 kr.

Cavalier Lounge inviterer til fordybelse i naturen uden at gå på kompromis med komforten – en harmonisk kombination af naturoplevelse og luksus. Denne model har samme dimensioner som Cavalier Lounge, men blot én åbning og rummer derfor let 9 personer i en indbydende hesteskoform. Den store åbning giver en generøs udsigt til haven, der kan nydes i det luksuriøse loungemiljø året rundt.

Loungen er indrammet af elegante lameller, der afgrænser vinden, uden at skærme helt af for lys og udsyn. Glastaget består af tonet polycarbonat, der både giver udsigt til himlen og beskytter mod regn og ekstreme temperaturer. 

Ovenstående pris er vejledende for Cavalier 9 pers. uden møbler – men vi har selvfølgelig designet en møbelserie, der passer perfekt til netop denne lounge.

Dimensioner:
L: 438 cm / B: 340 cm / H: 250 cm

Få et sparringsmøde i din egen have

Sammen skaber vi den rigtige løsning for dig.

Beskrivelse

Mulighed for tilpasset løsning

Du har mulighed for at tilpasse din løsning, så den passer præcis til dine ønsker og behov.

Vælg eksempelvis imellem følgende afskærmninger:

 • Dobbeltlamelsektioner afskærmer vinden med ca. 50 %. Standard i åbne Lounge modeller.
 • Tilkøb lamelsektioner med indbygget glas, for afskærmning af vind eller lyd. Standard i GLASS modellerne.
 • Mulighed for at udskifte tonet glas i GLASS serien til sort glas, hvis du ønsker vicuel afskærmning på en af siderne.
 • Lamelsektioner med fibercement på bagsiden, for afskærmning for vind eller wiew. Muligt tilkøb til alle Lounge modeller

Foto til venstre viser et eksempel på fibercement afskærmning, på alle lamelsektioner bag Lounge sofa.

Vi kan med vores unikke løsninger, skabe en lounge, som passer præcis til dig og dine behov. Om det er placering, inventar eller andre ønsker, så er det blot at kontakte os, så finder vi sammen den rigtige løsning.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du ønsker en skøn lounge i din have, som du kan bruge hele året, så tag endelig kontakt til os. Vi hjælper og guider dig til den rigtige løsning efter dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 31 61 50 50 eller skrive en mail til info@capellalounge.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvor vi vil kontakte dig hurtigst muligt.